Tocanita filipineza de porc si pui
Tocanita filipineza de porc si pui![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2013/01/09/phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpg)
![phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpg](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/01/09/phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpg)
Ingrediente pentru Tocanita filipineza de porc si pui
500 gr carne de pui (pulpe dezosate)
500 gr carne de porc (ceafa)
6 catei mari de usturoi
4 linguri sos de soia
2 linguri otet de orez
2 linguri otet de vin alb
1 lingura sos de stridii (oyster sauce; optional)
2 foi dafin
1 lingurita piper negru macinat
1 1/2 cana apa
Portii: 3-4
Timp de preparare: 1 ora 35 minute
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp