Tochitură de porc şi vită
Tochitură de porc şi vită
20 Sep, 2013 10:09
ZIUA de Constanta
2902
Marime text
Tochitura de porc si vita este una dintre mancarurile noastre preferate.
Mancarurile cu sos imi amintesc intotdeauna de copilarie si de bucataria excelenta a mamei mele. Tochitura de porc si vita era una dintre retetele care ne incalzea in zilele mohorate si reci de iarna. Si pentru ca inca sunt in Romania, mi s-a facut o pofta teribila de o tochitura delicioasa. Am servit-o cu o mamaliguta calda si cu o garnitura de ciuperci si rosii cherry.
Ingrediente
- 500 g carne de porc slaba
- 500 g carne de vita
- 1 ceapa mare
- 5-6 catei usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 1/2 cana suc de rosii
- 1-2 cani apa
- 1 pahar vin alb demisec de buna calitate
- 3 linguri faina
- sare
- piper boabe
- piper macinat
Ingrediente garnitura
- 300 g ciuperci champignon
- 5-6 rosii cherry
- 2 catei usturoi necuratati
- 1 ardei iute uscat
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 pahar vin alb demisec
- 2 lingurite sos soia light
- piper proaspat macinat
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii