Tort cu fructe, brânză de vaci și biscuți
Tort cu fructe, brânză de vaci și biscuți
10 Jul, 2013 09:13
ZIUA de Constanta
2397
Marime text
Chiar daca la prima vedere un tort cu fructe pare complicat de preparat, nu este asa. In plus, totul este mai simplu daca facem lucrurile cu dragoste.
Ingrediente
Blatul:
200 g biscuiti cu unt
80 g unt topit
Stratul de branza:
5 foi de gelatina
400 g branza de vaci
125 g smantana groasa de patiserie
4 lg. de zahar
zeama si coaja rasa de la o lamaie
200 g frisca
100 g piscoturi
Glazura:
350 ml sirop limpede de struguri
5 foi de gelatina
Ornare:
100 g struguri albi
2 caise (pot fi si din conserva)
Rețeta completă aici: ecuisine.ro
Ingrediente
Blatul:
200 g biscuiti cu unt
80 g unt topit
Stratul de branza:
5 foi de gelatina
400 g branza de vaci
125 g smantana groasa de patiserie
4 lg. de zahar
zeama si coaja rasa de la o lamaie
200 g frisca
100 g piscoturi
Glazura:
350 ml sirop limpede de struguri
5 foi de gelatina
Ornare:
100 g struguri albi
2 caise (pot fi si din conserva)
Rețeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii