Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort de trufe cu portocale

ro

08 Mar, 2013 08:46 3327 Marime text
Un rasfat al simturilor, un festin la care iau parte cele mai gustoase dintre citrice.

Ingrediente

175 g unt moale, plus extra pentru uns
185 g faina de cozonac
1 lingurita praf de copt
175 g zahar
3 oua medii
coaja rasa fin de la 2 portocale
100 g ciocolata neagra, topita (minim 70% cacao)
1 lingura cafea solubila, diluata in o lingura de apa fiarta

Pentru crema de trufe:
300 ml smantana groasa

400 g ciocolata neagra (minim 70% cacao)
5 galbenusuri de ou
4 linguri zahar fin
4 linguri lichior Grand Marnier

Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popa Dan 08 Apr, 2014 18:21 La blat untul se pune la temperatura camerei sau topit? La crema este vorba de Smantana pentru Frisca sau Smantana normala?