Vinete cu ciuperci si feta
Vinete cu ciuperci si fetaTimp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
6
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
vinete, ciuperci, cartofi, ceapa, salvie, branza feta
Ingrediente
4 vinete
10-12 ciuperci
2 cepe rosii
2 cartofi fierti
200 g branza feta
1-2 fire de salvie
ulei
sare
piper
Mod de preparare
Taie vinetele pe jumatate, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza o parte din pulpa. Taie ceapa si caleste-o in ulei. Adauga ciupercile, curatate si tocate marunt.
Lasa pe foc ca sa se inabuse bine apoi adauga pulpa de la vinete. Mai lasa pe foc cateva minute ca sa scada bine. Potriveste gustul de sare si piper si aromatizeaza cu putina salvie tocata fin.
Umple vinetele si asaza-le intr-o tava unsa cu ulei. Din loc in loc, pune cubulete de cartofi fierti. Lasa la cuptor pana se patrunde bine vanata. Spre final, adauga cubulete de branza feta.
Sursa: Bucatarescu.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp