Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au ales respondenții să petreacă 1 Iunie împreună cu copiii? Rezultatele sondajului

ro

02 Jun, 2024 17:00 450 Marime text
  • Fie că au ales activități în aer liber, evenimente culturale sau relaxare la mare, au găsit modalități variate și plăcute de a sărbători Ziua Copilului. 

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită cu entuzias, iar sondajul recent de opinie inițiat de cotidianul ZIUA de Constanța a dezvăluit cum au ales părinții să petreacă această zi specială alături de copiii lor.

În săptămâna care a trecut am lasant u sondaj de opinie cu întrebarea: „Cum vei petrece 1 Iunie împreună cu copilul tău?“

Rezultatele sondajului arată că 50% dintre părinți au optat să petreacă ziua în parcuri și locuri de joacă, profitând de activitățile organizate special pentru copii, 29% au ales să meargă la evenimente culturale și spectacole dedicate celor mici, 10% au preferat o zi acasă, 11% au planificat o escapade la un loc de joacă tematic.

Aceste rezultate reflectă diversitatea de opțiuni pe care părinții din le-au avut pentru a se bucura de 1 Iunie alături de cei mici. Fie că au ales activități în aer liber, evenimente culturale sau relaxare la mare, au găsit modalități variate și plăcute de a sărbători Ziua Copilului.
 



Citește și:
 
De 1 IunieZâmbete, bucurie, baloane, jocuri și alte surprize oferite copiilor de polițiștii din Constanța (FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii