Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 54% dintre participanții la sondaj afirmă că își adaptează modul de viață pe timp de caniculă

ro

21 Jul, 2024 17:00 480 Marime text





 
  • Vremea suferă de ceva timp o încălzire accentuată, nu am trecut bine de mijlocul lunii iulie și temperaturile au crescut foarte mult. Chiar și zona litoralului fierbe, afectată de coduri galbene, portocalii, și ca o raritate și cod roșu de caniculă, fapt ce nu este deloc o normalitate pentru zona Constanței, de regulă protejată cumva de arșiță mare, grație brizei mării.
 
Nutriționiști, medici și instituții abilitate au făcut în această perioadă o serie de recomandări în rândul populației cu privire la cum să ne protejăm sănătatea în această perioadă incendiară. Sfaturile și recomandările acestora vizează și adaptarea la un stil de viață care să fie în concordanță cu disconfortul termic provocat de temperaturile crescute: ce mâncăm, ce bem, la ce ore ieșim din casă, orele de odihnă și multe altele.


 
În acest context, ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie cu  întrebarea: Vă adaptați modul de viață în condiții de vreme caniculară?


Sondajul de opinie s-a derulat pentru o perioadă de o săptămână, iar rezultatul a arătat că 54% dintre repondenți afirmă că își adaptează modul de viață pe timp de caniculă, 34% o fac într-o oarecare măsură, iar un procentaj de 12% nu iau nicio măsură în acest sens.
 
La acest sondaj a participat un total de 112 persoane.
 

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 Citește și
 Sondaj de opinie
Vă adaptați modul de viață în condiții de vreme caniculară?




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii