Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 85% dintre respondenți nu sunt mulțumiți de modul în care avansează lucrările la șantierele de pe străzile din Constanța

ro

23 Jul, 2023 18:00 1854 Marime text
 
 
  • Existența șantierelor se suprapune cu transformarea multor artere în străzi cu sens unic ceea ce, spun oamenii, ar îngreuna și mai mult traficul în oraș.
Nu mai puțin de 287 de persoane au dorit să participe la sondajul de opinie ZIUA de Constanța cu întrebarea „Sunteți mulțumiți de modul în care avansează lucrările la șantierele de pe străzile din Constanța“, derulat în perioada 16 – 23 iulie 2023.
 
Dintre respondenți, 85% au precizat că nu sunt mulțumiți, iar 15% au răspuns „Da“ la întrebarea sondajului.
 
Amintim, în mediul online și nu numai, constănțenii se plâng de praf, disconfort, gropi și ore pierdute în trafic și își exprimă îngrijorarea, dar și resemnarea cu privire la faptul că turiștii nu ar mai avea ce vedea în oraș sau nu ar mai putea ajunge la obiectivele turistice.
 
Totul, pe fondul șantierelor care au cuprins orașul.
 
Pe de altă parte, sunt și voci care se arată mulțumite de modul în care avansează lucrurile.
 
Bulevardul Ferdinand, bulevardul 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie 1918, dar și alte rute importante din oraș au fost închise ori au avut recent traficul restricționat, pentru lucrări de asfaltare și amenajare.
 
Existența șantierelor se suprapune cu transformarea multor artere în străzi cu sens unic ceea ce, spun oamenii, ar îngreuna și mai mult traficul în oraș.
 
În întreg acest context, rămâne de văzut când vor fi finalizate toate șantierele din Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Atenție șoferi! Trafic îngreunat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța. Se circulă în coloană (GALERIE FOTo+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii