Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 88% dintre respondenți sunt de părere că Vergil Chițac nu va mai câștiga un mandat ca primar al municipiului

ro

07 Feb, 2022 00:00 3260 Marime text


Acum o săptămână, am întrebat locuitorii municipiului Constanța, prin intermediul unui sondaj de opinie lansat pe pagina cotidianului ZIUA de Constanța dacă sunt de părere că Vergil Chițac va mai câștiga un mandat ca primar al municipiului.

Amintim că, pe data de 15 octombrie 2021, Judecătoria Constanța a validat alegerea lui Vergil Chițac în funcția de primar al municipiului Constanța, potrivit rezultatului alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020.  

Mandatul acestuia este valabil până în 2024 și, odată cu intrarea în vigoare, a adus o serie de măsuri considerate nepopulare de locuitorii Constanței.
În contextul prezentat mai sus, cotidianul ZIUA de Constanța a adresat următoarea întrebare: „Credeți că Vergil Chițac va mai avea un nou mandat ca primar al municipiului Constanța?”

Majoritatea respondenților, mai precis, un procent de 88%, consideră că acesta nu va mai fi primar al municipiului după expirarea mandatului, în timp de 12% sunt de părere că administrația lui Vergil Chițac va rămâne în fruntea conducerii.

Totodată, utilizatorii au spus, pe pagina de Facebook a ziarului, despre primarul Vergil Chițac că „Niciodată nu va mai ieși la Constanța!!!”, dar și că „Știe să demoleze, dar de ce nu construiește nimic, o piață frumoasă, un stadion?”.

„Nu, sper să nu, a fărâmat Constanța”, „Cu siguranță nu. Este cel mai prost primar”, apreciază alți utilizatori.

„Da! Chiar dacă suferim acum puțin, o să avem un oraș cu care să ne mândrim! Apreciez că repară orașul ACUM și nu în an electoral, așa cum au făcut alții doar ca să păcălească oamenii!”, este de părere un alt respondent.


 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii