Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Care a fost principalul motiv pentru care ai ales să paricipi la festivalul Neversea (VIDEO)

ro

07 Jul, 2024 17:00 171 Marime text
  • Festivalul Neversea 2024 a fost un adevărat spectacol de muzică, lumină și energie, atrăgând zeci de mii de participanți pe plaja din Constanța.
  • Cu un line-up impresionant și o atmosferă electrizantă, Neversea își consolidează reputația de unul dintre cele mai mari și apreciate festivaluri de muzică.
  • Pe măsură ce soarele a apus, energia a crescut, culminând cu prestațiile unor artiști de renume internațional.

Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, care s-a desfășurat timp de 4 zile pe plaja Modern din Constanța a adunat zeci de mii de participanti.

INNA, Nick Carter, Maluma, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist,  Killa Fonic, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z., Bruja, Rava pe Leno, Alex Super Beats pe DJ Mă-ta, Altego, Antonia și Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo, Mahmut Orhan, Vintage Culture, Shimza, Deliric, Elena Gheorghe, Raluka și mulți alții au adus bucurie și culoare pe cele patru scene din festival pentru fanii cărora le-a fost dor de momentele unice de la Neversea.

Nick Carter, unul dintre cei mai așteptați artiști din lineup, membru al celui mai cunoscut boy band - Backstreet Boys, a fost primit cu entuziasm și multă fericire de fanii Neversea. Bebe Rexha a venit pentru prima dată la Neversea și s-a declarat impresionată de primirea din partea publicului.  În timpul show-ului, artista a ales doi fani din public, pe care i-a urcat pe scena și a organizat un concurs de dans.



Începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, a fost cel puțin câte o artistă inclusă în lineup.

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer  Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională, urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy.

În cele 5 ediții de festival, peste 1.2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.

Neversea, locul 23 în top 100 DJ Mag,  a realizat cea mai caliente ediție de până acum datorită celor peste 100 de artiști, experiențelor pregătite în festival și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa.

În acest context, ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare: 



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.

 



PRECIZĂRI


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

A doua seară a Festivalului Neversea, fără evenimente negative! Oamenii legii, alături de participanții la evenimentul de la malul mării

Neversea 2024, ziua a treia. Energia festivalului atinge noi culmi la Constanța! (FOTO+VIDEO)

A doua seară a Festivalului Neversea, fără evenimente negative! Oamenii legii, alături de participanții la evenimentul de la malul mării
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii