Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Ce ați dori să vedeți inclus în festivitățile de Ziua Marinei?

ro

11 Aug, 2024 17:00 185 Marime text
Pregătiri Ziua Marinei 2024, foto: ZIUA de Constanța
  • Orașele Constanța, Mangalia, Brăila, Galați, Tulcea și București vor fi gazdele manifestărilor organizate de Forțele Navale Române, cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române.
  • Marcată pentru prima dată pe data de 15 august 1902, la bordul crucișătorului „Elisabeta", Ziua Marinei Române a ajuns anul acesta la cea de-a 122-a aniversare.



Orașele Constanța, Mangalia, Brăila, Galați, Tulcea și București vor fi gazdele manifestărilor organizate de Forțele Navale Române, cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române.
 
În perioada 6-15 august, vor fi prezentate publicului exerciții demonstrative, expoziții de tehnică și armament, ateliere interactive, activități culturale cu specific marinăresc, precum și concerte de muzică militară.
 
Marcată pentru prima dată pe data de 15 august 1902, la bordul crucișătorului „Elisabeta", Ziua Marinei Române a ajuns anul acesta la cea de-a 122-a aniversare.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Citește și:
 
Ziua Marinei 2024. Restricții de trafic la Constanța!
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii