Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Ce ați dori să vedeți inclus în festivitățile de Ziua Marinei? Iată ce au ales respondenții

ro

18 Aug, 2024 17:00 192 Marime text
Ziua Marinei Militare la Constanta
  • Demonstrațiile navale au fost preferate de 43% dintre respondenți, acestea fiind cele mai apreciate evenimente.
  • Prezentările istorice și activitățile interactive pentru familii au fost dorite de câte 19% dintre participanți, evidențiind interesul pentru evenimente educative și de divertisment.

În perioada 6-15 august, Constanța a fost gazda unei serii de evenimente dedicate Zilei Marinei Române, care a ajuns anul acesta la cea de-a 122-a aniversare. Sărbătoarea, marcată pentru prima dată pe 15 august 1902 la bordul crucișătorului „Elisabeta”, a inclus o gamă variată de activități menite să celebreze tradițiile și valorile marinei române.

Publicul s-a bucurat de exerciții demonstrative spectaculoase, expoziții de tehnică și armament, ateliere interactive și activități culturale cu specific marinăresc. În plus, au fost organizate concerte de muzică militară, toate contribuind la atmosfera festivă de la malul mării.

Un sondaj realizat de ZIUA de Constanța a relevat preferințele publicului cu privire la evenimentele pe care ar dori să le vadă incluse în festivitățile de Ziua Marinei.

Demonstrațiile navale au fost preferate de 43% dintre respondenți, acestea fiind cele mai apreciate evenimente. Prezentările istorice și activitățile interactive pentru familii au fost dorite de câte 19% dintre participanți, evidențiind interesul pentru evenimente educative și de divertisment. Tot 19% dintre respondenți au optat pentru standurile de informații și educație maritimă.


Aceste rezultate reflectă dorințele publicului pentru evenimente diverse și interesante, care să pună în valoare atât tradițiile marinei române, cât și educația și divertismentul pentru toate categoriile de vârstă.

Citește si: 

LIVE Text+Video Ziua Marinei 2024. Sărbătoarea de la Constanța, marcată de discursuri, jocuri, concursuri și defilări
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii