Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Ce părere aveți despre sprijinul oferit de România și români refugiaților din Ucraina?

ro

28 Feb, 2022 00:00 1861 Marime text
  • Pe teritoriul României au fost organizate mai multe spații care să găzduiască persoanele care au nevoie de un loc în care să se simtă în siguranță.
  • Sute de români au răspuns prezent și vin zilnic în puntele de trecere a frontierei cu ajutoare.

Mii de cetățeni ucraineni trec zilnic frontiera în România încercând să fugă din calea războiului din țara lor. Oameni disperați să își salveze copiii de teroarea din țara vecină ajung în punctele de trecere a frontierei din România unde au parte de o mobilizare exemplară din partea românilor care își pun casele la dispoziția ucrainenilor astfel încât aceștia să aibă unde să se odihnească.

Majoritatea celor care fug din calea războiului sunt femei cu copii în brațe, mame disperate să își știe micuții departe de situația conflictuală din țara lor.

Pe teritoriul României au fost organizate mai multe spații care să găzduiască persoanele care au nevoie de un loc în care să se simtă în siguranță. Sute de români au răspuns prezent și vin zilnic în puntele de trecere a frontierei cu ajutoare pentru cei care au plecat din casele lor doar cu câteva bunuri.

Toți cei care au plecat din Ucraina speră ca situația să revină la normal și să se poată întoarce liniștiți la casele lor.

În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:




Citește și:
 
Mobilizare exemplară pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina. Mai multe familii cazate la Năvodari, Mamaia și Constanța (GALERIE FOTO) 

Familii întregi de ucraineni fug de război în România! Vama Isaccea luată cu asalt (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Aglomerație în Vama Isaccea, județul Tulcea. Zeci de cetățeni din Ucraina așteaptă să intre în România. Oamenii fug din calea războiului (GALERIE FOTO+VIDEO) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii