Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Ce spun constănțenii despre festivalul Neversea. Mulți au fost atrași de curiozitatea de a experimenta ceva nou (VIDEO)

ro

14 Jul, 2024 17:00 418 Marime text
  • Festivalul Neversea s-a desfășurat timp de 4 zile pe plaja Modern din Constanța și a adunat zeci de mii de participanti.
  • ZIUA de Constanța a sondajul de opinie cu următoarea întrebare: Care a fost principalul motiv pentru care ai ales să paricipi la festivalul Neversea?

Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, care s-a desfășurat timp de 4 zile pe plaja Modern din Constanța, între 4 și 7 iulie, și a adunat zeci de mii de participanți.

INNA, Nick Carter, Maluma, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist,  Killa Fonic, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z., Bruja, Rava pe Leno, Alex Super Beats pe DJ Mă-ta, Altego, Antonia și Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo, Mahmut Orhan, Vintage Culture, Shimza, Deliric, Elena Gheorghe, Raluka și mulți alții au adus bucurie și culoare pe cele patru scene din festival pentru fanii cărora le-a fost dor de momentele unice de la Neversea.
Începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, a fost cel puțin câte o artistă inclusă în lineup.



MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer  Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională, urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy.
În cele 5 ediții de festival, peste 1,2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.
Neversea, locul 23 în top 100 DJ Mag, a realizat cea mai caliente ediție de până acum datorită celor peste 100 de artiști, experiențelor pregătite în festival și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa.

În acest context, ZIUA de Constanța a sondajul de opinie cu următoarea întrebare: Care a fost principalul motiv pentru care ai ales să paricipi la festivalul Neversea?



La sondaj au participat 121 de cititori ai cotidianului ZIUA de Constanța.  6% dintre respondenți au dezvăluit că au fost atrași line-up-ul de artiști și trupe, 12% de atmosfera și locația festivalului, 2% de oportunitatea de a socializa și de a cunoaște oameni noi, iar 4% de curiozitatea de a experimenta ceva nou. De asemenea, 74% dintre participanții la sondaj nu au participat la festival.

 




 

PRECIZĂRI


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Magia continuă la Festivalul Neversea și în ultima seară! Ce artiști urcă pe scenele de pe malul mării (GALERIE FOTO)



A doua seară a Festivalului Neversea, fără evenimente negative! Oamenii legii, alături de participanții la evenimentul de la malul mării
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii