Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Considerați că autoritățile se implică suficient pentru a minimiza efectele fenomenelor meteo ?

ro

06 Oct, 2024 17:00 150 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța





Dobrogea, ca și restul țării a fost măturată de ploi torențiale, în ultima vreme, care au produs pagube încă greu de cuantificat. Sudul litoralului a fost serios impactat de efectele căderilor masive de apă, unde imaginile cu plajele devastate au devenit virale.
 
Este firesc să plouă toamna, însă cu toții putem observa că traversăm perioada unor schimbări climatice majore la nivel planetar, iar zona țării noastre nu face excepție. Furtunile însoțite de averse ce capătă caracter torrential sunt tot mai frecvente.
 
Peisajul stradal în această perioadă la Constanța este presărat cu „lacuri” produse în urma inundațiilor de care cu greu scăpăm chiar și la câteva zile distanță după ploi. Vremea nu o putem schimba, însă ceea ce se poate face este ca autoritățile să prevină efectele ei și să minimizeze pagubele de oricare natură ar fi ele.
 
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu  întrebarea:
 

 
 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și
Sondaj de opinieÎncepe noul an universitar. Ce sfaturi le dați studenților din anul I?

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii