Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Considerați că este mai sigur să călătoriți spre litoral cu trenul?

ro

04 Aug, 2024 17:00 180 Marime text

 
  • Constanța este destinația de vacanță favorită a turiștilor din întreaga țară. Acest lucru poate fi observat cu ușurință în trafic, unde se adună mașini cu numere de înmatriculare din toate județele. Aceeași aglomerație se înregistrează inclusiv în stațiunile de pe litoral. De aceea, pe DN39 se formează cozi interminabile, la intrarea în localități. Nu mai vorbim că locurile de parcare sunt pline, iar de aceea pe toate străzile, inclusiv pe trotuare, sunt parcate mașini, iar pietonii sunt nevoiți să meargă tot pe carosabil.
 
Mai grav este că în urma supraaglomerării șoselelor apar accidente. Structurile MAI și-au suplimentat efectivele tocmai pentru a ține sub control acest fenomen. Toate acestea în timp ce Trenurile Soarelui ajung zilnic la malul mării.
 
Chiar înaintea de deschiderea sezonului estival, CFR Călători anunța că până pe 7-8 septembrie turiștii au la dispoziție 30 de trenuri ce asigură zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării.
 
Toate regiunile ţării vor fi conectate în perioada verii cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate de pe litoralul românesc, CFR Călători oferind tuturor posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur”, se arată în comunicatul CFR Călători.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu  întrebarea:


 
 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Sondaj de opinie Participi la concerte sau festivaluri vara aceasta?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii