Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că, în sezonul 2024/2025, fotbalistele de la Farul Constanța se vor impune și mai clar pe plan intern?

ro

22 Sep, 2024 17:00 520 Marime text
 
 Echipa de start a Farului înaintea meciului din Superligă cu Gloria 2018 Bistrița - Năsăud, câștigat cu 3-0. Sursa foto: Farul Constanța
  • În campionat, Farul Constanța merge fără greșeală, câștigând toate cele cinci meciuri jucate până acum și având golaveraj 24-1.

Echipa feminină de fotbal Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, s-a aliniat la startul sezonului 2024/2025, cu obiectivul de a face o figură cât mai frumoasă în cupele europene și de a triumfa în ambele competiții interne, Superliga și Cupa României.
 
Fotbalistele de pe litoral au evoluat, fiind debutante, în UEFA Women's Champions League, în care au totalizat, în grupa preliminară de la Ovidiu, o victorie și o înfrângere, nereușind să ajungă în etapa următoare, play-off-ul (ultima fază înainte de grupe). 
 
În campionat, Farul merge fără greșeală, câștigând toate cele cinci meciuri jucate până acum și având golaveraj 24-1. După ce și-a și întărit lotul față de stagiunea trecută, formația constănțeană este principala favorită pentru câștigarea campionatului și a pornit în forță în cursa de apărare a trofeului. În plus, față de ediția trecută, în care a părăsit Cupa României din faza grupelor, campioana României și-a propus să-și treacă în palmares în sezonul de față și acest trofeu.    
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:  
 


 
De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Echipa feminină Farul Constanța, victorie la scor de tenis cu Unirea Alba Iulia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii