Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Dinamo București, văzută favorită în meciul cu HC Dobrogea Sud Constanța

ro

02 Nov, 2020 00:00 2009 Marime text
  • Meciul Dinamo București - HC Dobrogea Sud Constanța, din etapa a 11-a a Ligii Naționale, se va juca pe 27 noiembrie.
 
În etapa a 11-a a Ligii Naționale de handbal masculin, în capitală se vor întâlni, în derby-ul rundei, Dinamo București și HC Dobrogea Sud, ocupantele locurilor unu, respectiv trei în clasament.

Meciul a fost programat vineri, 27 noiembrie, de la ora 18.25, în direct la TVR1. Campioana ultimilor ani în România (în 2016, 2017, 2018 și 2019, dar nu și în 2020, când, deși a terminat sezonul pe prima poziție, titlul nu s-a acordat, întrucât, din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul s-a întrerupt în luna martie), Dinamo are punctaj maxim în acest moment. De cealaltă parte, HCDS are până acum o singură înfrângere, iar în rest numai victorii, în partida de pomină cu Poli Timișoara, care s-a impus incredibil, după ce echipa de pe litoral a condus pe parcursul partidei și cu nouă goluri!
 
Confruntarea Dinamo - HC Dobrogea Sud este așteptată cu mare interes. Pe 13 septembrie, cele două formații s-au duelat și în finala Cupei României, Dinamo impunându-se cu 24-21 (11-10). Pe de altă parte, pe 3 martie, HCDS a învins Dinamo în campionat, la Constanța, cu 27-26 (13-11).
 
În perspectiva partidei de pe 27 noiembrie, cotidianul ZIUA de Contanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: ”Cum credeți că se va încheia meciul Dinamo - HC Dobrogea Sud Constanța?”, iar fanii celor două echipe au răspuns astfel: câștigă HC Dobrogea Sud - 38%; câștigă Dinamo - 56%; cu un rezultat de egalitate - 6%. 
 

Imaginea de la acest material surprinde HC Dobrogea Sud după finala Cupei României cu Dinamo.  
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): HC Dobrogea Sud

Citește și:

Sondaj de opinie Cum credeți că se va încheia meciul Dinamo - HC Dobrogea Sud Constanța?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii