Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar dori să se organizeze alegerile prezidențiale în septembrie 2024

ro

30 Jun, 2024 17:00 195 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanța a organizat un sondaj de opinie cu cele două variante care erau valabile în urmă cu mai  bine de o săptămână
  • Varianta „altă dată” a fost selectată de 25% dintre respondenți, mai ales că în ultima săptămână se vehiculează organizarea alegerilor prezidențiale în noiembrie 2024
 
 
Alegerile prezidențiale au loc în această toamnă, însă data la care vor fi organizate cele două tururi dau încă mari bătăi de cap coaliției PSD-PNL.
 
Negocierile au fost lungi în ultima săptămână. Urmează a fi organizate negocieri cu celelalte partide pentru a se decide cea mai bună dată pentru organizarea celor două tururi importante pentru viitorul României.
 
Cotidianul ZIUA de Constanța a organizat un sondaj de opinie cu cele două variante care erau valabile în urmă cu mai  bine de o săptămână.
 
Respondeții consider că variant 29 septembrie/13 octombrie ar fi cea mai bună – 34%, pe când 15/29 septembrie a fost opțiunea a 32% dintre respondenți. Varianta „altă dată” a fost selectată de 25% dintre respondenți, mai ales că în ultima săptămână se vehiculează organizarea alegerilor prezidențiale în noiembrie 2024. 9% au decis să nu răspundă.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Citește și:
 
Când credeți că ar fi cel mai bine să se organizeze alegerile prezidențiale?

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii