Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Spectacolele din cadrul SeaSTREET, plăcute pentru 54% din respondenți

ro

06 Aug, 2023 18:00 1460 Marime text
  • Weekend-ul trecut (28 – 30 iulie 2023), la Constanța a avut loc festivalul internațional de teatru de stradă SeaSTREET, desfășurat în cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2023
  • În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat în cadrul sondajului de opinie următoarea întrebare: V-au plăcut spectacolele din cadrul SeaSTREET?
  • La această întrebare au răspuns 113 persoane. Procentul celor care au răspuns cu „da” la întrebarea amintită a fost egal cu 54%. Restul de 46% au spus că nu le-au plăcut reprezentațiile de teatru stradal
 
Weekend-ul trecut (28 – 30 iulie 2023), la Constanța a avut loc festivalul internațional de teatru de stradă SeaSTREET, desfășurat în cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2023.
 
SeaSTREET a fost noutatea din a doua ediție a SEAS.
 
Șapte companii internaționale de teatru de stradă din Franța, Columbia, Spania, Italia, România au prezentat spectacole de percuție, acrobație, marionete supradimensionate, dans, instalații interactive, parade, cântăreți ambulanți și altele, în trei locații din Constanța. Reprezentațiile principale au avut loc în Piața Ovidiu iar paradele s-au desfășurat pe bulevardul Tomis - traseul dintre kilometrul zero al Constanței și statuia Lupa Capitolina – și pe faleza Cazinoului din Constanța. Accesul la spectacole a fost liber, fără nicio restricție de vârstă.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat în cadrul sondajului de opinie următoarea întrebare:
 
V-au plăcut spectacolele din cadrul SeaSTREET?
 
La această întrebare au răspuns 113 persoane. Procentul celor care au răspuns cu „da” la întrebarea amintită a fost egal cu 54%. Restul de 46% au spus că nu le-au plăcut reprezentațiile de teatru stradal.
 
Reamintim că respondenții au putut să-și lase impresiile și pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii