Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de cum au fost organizate Zilele Constanței?

ro

19 May, 2024 17:00 654 Marime text
  • Printre artiștii invitați la eveniment se numără Anișoara & Iuliana Beregoi, Motans, Elena Gheorghe, Delia, dar și alții.
În perioada 17 – 21 mai 2024, Primăria Constanța organizează evenimentele dedicate Zilei Constanței, manifestările incluzând concerte, expoziții, ateliere pentru copii, dar și festival street food.
 
Centrul manifestărilor este în Zona Peninsulară a Constanței: în Piața Ovidiu, pe Faleza Cazinoului, pe bulevardul Tomis, dar și în alte zone ale centrului vechi.
 
Detalii despre costurile suportate de Primăria Constanța pentru aceste eveniment pot fi accesate în articolul
 
În an electoral, Primăria Constanța plătește sute de mii de euro pentru evenimentele dedicate Zilelor Constanței (DOCUMENT)
 
De la artiștii invitați la acest eveniment, trecând prin restricțiile rutiere și ajungând la aspecte legate de lipsa coșurilor de gunoi ori indisponibilitatea toaletelor publice, organizarea Zilelor Constanței a stârnit inclusiv controverse în mediul online.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea
 



Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
În an electoral, Primăria Constanța plătește sute de mii de euro pentru evenimentele dedicate Zilelor Constanței (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii