Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de noua înfățișare a parcului de la Gară din Constanța, inaugurat de ziua copilului?

ro

02 Jun, 2024 17:00 1517 Marime text
  • Sâmbătă, 1 iunie, Parcul de la Gară i-a întâmpinat pe cei mici într-o atmosferă de poveste: personaje îndrăgite, sute de baloane, face painting, muzică, dans, sport. 
  • Astfel, după mai multe luni în care s-au executat lucările de reabilitare, constănțenii se pot bucura, în sfârșit, de Parcul de la Gară.

Parcul de la Gară a fost inaugurat, pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Astfel, după mai multe luni în care s-au executat lucările de reabilitare, constănțenii se pot bucura, în sfârșit, de Parcul de la Gară.

“E ziua copiilor! E sărbătoare în tot orașul. Parcul de la Gară a răsunat de strigăte de bucurie și încântare. Și surprizele nu s-au terminat”, a comunicat Primăria Constanța.

În parc au fost plantați 130 de copaci, iar suprafața de  spațiu verde a cerscut cu 2.000 mp.  De asemenea, au fost dezafectate vechile alei, s-a introdus sistemul de irigații, au fost executate șanțurile pentru introducerea fibrei optice și a cablurilor pentru sistemul de iluminat modern și s-a realizat suportul de piatră pentru amenajarea noilor alei.

Proiectul „Reamenajarea spațiului public din zona parcului gării֧“ urmărește creșterea suprafeței de spații verzi în zonă, îmbunătățirea accesibilității la elementele de cadru natural, precum și îmbunătățirea calității spațiului public urban.

Valoarea totală a investiției este de 17.474.195,86 lei cu TVA.

Sâmbătă, 1 iunie, Parcul de la Gară i-a întâmpinat pe cei mici într-o atmosferă de poveste: personaje îndrăgite, sute de baloane, face painting, muzică, dans, sport.  

În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:





Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Constanța: Continuă modernizarea Parcului de la Gară – spațiul verde, extins cu 2000 mp

Constanța: Se montează gardul ce împrejmuiește Parcul de la Gară! Cum arată acum parcul (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii