Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 73% dintre constănțeni nu cred că cele două spitale noi finanțate prin PNRR vor fi finalizare până în 2026!

ro

13 Feb, 2023 00:00 1480 Marime text
 
  • Constănțenii participanți la sondajul de opinie au votat NU - într-un procent covârșitor – 73%. Oamenii sunt de părere că autoritățile locale și județene nu vor finaliza aceste proiecte la termen
  • 14% dintre respondenți sunt convinși că beneficiarii vor solicita prelungirea proiectelor, 11% sunt optimiști și cred că spitalele vor fi gata în 2026, iar 3% dintre participanții la sondaj au spus că nu știu ce se va întâmpla
 
Ministerul Sănătății a prezentat pe 11 ianuarie a.c. lista celor 27 de spitale, la nivel național, care vor primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Pe această listă se află ”Corpul nou de Pediatrie”, din cadrul Spitalului Județean Constanța - proiect al Consiliului Județean Constanța precum și Spitalul de Oncologie și Cardiologie – proiect al Primăriei Constanța.

Aceste investiții au ca termen de finalizare anul 2026. 
  
În acest context, ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeți că vor fi construite până în 2026 cele două spitale noi la Constanța, finanțate prin PNRR?”


Constănțenii participanți la sondajul de opinie au votat NU - într-un procent covârșitor – 73%. Oamenii sunt de părere că autoritățile locale și județene nu vor finaliza aceste proiecte la termen.

14% dintre respondenți sunt convinși că beneficiarii vor solicita prelungirea proiectelor, 10% sunt optimiști și cred că spitalele vor fi gata în 2026, iar 3% dintre participanții la sondaj au spus că nu știu ce se va întâmpla.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii