Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje de opinie Care sunt destinațiile preferate pentru a petrece vacanța de vară?

ro

30 Jun, 2024 17:00 206 Marime text
  • Vara este perioada vacanțelor, fie împreună cu familia, fie cu prietenii, desprinderile de cotidianul tumulos reprezintă cele mai frumoase cadouri pe care ni le putem face
  • O dată stabilită destinația, mijlocul de călătorie și bugetul nu ne mai rămâne decât să ne relaxăm și să ne bucurăm de locurile alese
  • Citybreak-uri, vacanțe la plajă sau la munte, călătorii de lux, pentru exploararea istoriei sau a deliciilor culinare sau de ce nu, o călătorie de regăsire spirituală, toate fac parte din preferințele noastre. Fiecare loc are aparte arome, culturi și tradiții, toate așteptând să fie explorate. Dar tu unde ai ales să mergi în vara lui 2024?
 

 
Vara este perioada vacanțelor, fie împreună cu familia, fie cu prietenii, desprinderile de cotidianul tumulos reprezintă cele mai frumoase cadouri pe care ni le putem face.

O dată stabilită destinația, mijlocul de călătorie și bugetul nu ne mai rămâne decât să ne relaxăm și să ne bucurăm de locurile alese.

Citybreak-uri, vacanțe la plajă sau la munte, călătorii de lux, pentru exploararea istoriei sau a deliciilor culinare sau de ce nu, o călătorie de regăsire spirituală, toate fac parte din preferințele noastre.

Fiecare loc are aparte arome, culturi și tradiții, toate așteptând să fie explorate.

Dar tu unde ai ales să mergi în vara lui 2024?
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:


 

Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
 
PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Sondaj de opinie Când credeți că ar fi cel mai bine să se organizeze alegerile prezidențiale?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii