Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost inaugurat primul magazin Derhy din România

ro

01 Mar, 2013 14:21 1653 Marime text

În urmă cu scurt timp a avut loc inaugurarea magazinului Derhy din City Park Mall. Brandul francez Derhy a deschis astfel primul magazin din România. „Este un brand franţuzesc cu o vechime de peste 40 de ani pe piaţă care este prezent în Galeriile Lafayette din Franţa şi în peste 2.000 de magazine din întreagă lume, iar noi suntem foarte bucuroşi astăzi să deschidem primul magazin Derhy din România în City Park Mall, la parter. Magazinul Derhy are un stil foarte diferit de toate celelalte magazine concurente de pe piaţă prin prisma faptului că produsele vestimentare sunt foarte viu colorate, au o personalitate mult mai bogată şi un plus de originalitate faţă de celelalte produse de pe piaţa de fashion retail", a declarat la momentul inaugurării Mădălina Comănescu, manager partner Derhy România.

Începând de astăzi până pe data de 3 martie inclusiv, magazinul a lansat o promoţie pentru doamne şi domnişoare. Toate produsele Derhy vor avea o reducere de 10%.

Dacă magazinul va avea succes pe piaţa de fashion retail din Constanţa, va fi deschis şi un al doilea magazin Derhy la Bucureşti, a precizat Mădălina Comânescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii