Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiuni ale DGA de prevenire, desfasurate pe litoral

ro

18 Aug, 2010 20:16 1265 Marime text
jandarmerie.jpgÎn perioada iulie - august, Direcţia Generală Anticorupţie a organizat o serie de activităţi de prevenire a faptelor de corupţie în staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre. Ofiţerii de prevenire au efectuat astfel activităţi de instruire cu poliţiştii detaşaţi în staţiunile de pe litoral pentru lunile iulie şi august.

Totodată, au fost organizate activităţi de informare şi conştientizare a cetăţenilor în colaborare cu structurile M.A.I. existente la nivelul judeţului Constanţa, respectiv poliţia, jandarmeria şi poliţia de frontieră.

Ultima dintre acţiuni au continuat cu cea de sâmbăta trecută, când s-au desfăşurat două activităţi de prevenire, una în staţiunea Mamaia, în colaborare cu poliţia de ordine publică şi una în punctul de trecere a frontierei Vama Veche, în colaborare cu poliţia de frontieră.În cadrul activităţii din staţiunea Mamaia au fost distribuite materiale de informare constând în 1.500 de flyere realizate în colaborare cu Compania Naţională Poşta Română, în zona barierelor de acces în staţiune, precum şi în zona pietonală.

Cât priveşte acţiunea organizată împreună cu Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa aceasta a inclus activităţi în toate cele trei puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria existente pe teritoriul judeţului, respectiv Vama Veche, Ostrov şi Negru Vodă.

Cu acest prilej au fost amplasate afişe şi distribuite 2.000 de flyere, în limbile română, bulgară şi engleză. Pe fluxurile destinate cetăţenilor comunitari distribuirea pliantelor a fost realizată direct de echipe formate din ofiţeri DGA şi poliţişti de frontieră. Pe fluxurile destinate cetăţenilor extracomunitari distribuirea fluturaşilor a fost realizată prin introducerea în fiecare paşaport a câte unui material de informare, în limba bulgară sau engleză, după caz.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii