Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţile jandarmilor de Ziua Naţională

ro

29 Nov, 2012 18:22 1544 Marime text

Activităţile dedicate Zilei Naţionale a României încep sâmbătă dimineaţa, la ora 08.00, pe platoul de la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean si la reşedinţa Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS" Constanţa, unde va avea loc înălţarea drapelului pe catarg, urmat de o expunere, cu privire la marcarea a 94 de ani de la unirea Transilvaniei cu România.

Acţiunile cu caracter solemn vor continua, de la ora 10.00, la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, de la Cimitirul Central Constanţa, unde va da onorul un pluton format din 18 jandarmi, comandat de un ofiţer, iar preotul militar va oficia, alături de alţi preoţi o slujbă de pomenire. Inspectorul Şef, colonelul Costică Cojoc şi comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS" Constanţa, colonelul Mircea Seceleanu vor depune o coroană de flori. Primul adjuct al ispectorului şef, colonel Constantin Burcuţă şi comandanţii subunităţilor din Neptun vor depune coroane de flori la Medgidia, respectiv Mangalia.

De asemenea, 30 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la Constanţa, Mangalia, Medgidia, Cernavodă pe timpul derulării acestor activităţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii