Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambarcațiune furată, găsită la Cernavodă. Vezi cine este hoțul

ro

10 Jan, 2013 10:45 1196 Marime text

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în data de 7 ianuarie în zona de competenţă o ambarcaţiune furată de la un pescar din localitatea Rasova din judeţul Constanţa.

Lucrurile se prezintă în felul următor. În data de 07 ianuarie, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă au fost solicitaţi telefonic de un reprezentant al Poliţiei T.N. Cernavodă să sprijine acţiunile de căutare a unei ambarcaţiuni pescăreşti aparţinând unui cetăţean român domiciliat în localitatea Rasova, care a reclamat faptul că i-a fost furată.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări specifice în zona de competenţă, atât pe apă cât şi pe uscat, reuşind să identifice ambarcaţiunea în cauză pe malul fluviului Dunărea în apropierea localităţii Cernavodă.

Persoana care a sustras ambarcaţiunea fără încuviinţarea proprietarului a fost identificată în persoana cetăţeanului român G.S. domiciliat în Cernavodă, căreia poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 208, alin.1 şi 3 Cod Penal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii