Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Banica da 50.000 pentru un hotel in Timisoara

ro

05 Jan, 2009 20:25 1029 Marime text

Se ştie că vedetele din ţara noastră nu se mulţumesc cu meseria pe care o au şi îşi încearcă norocul şi în afaceri. Printre cele mai bune afaceriste şi prospere din lumea muzicii este Andreea Bănică care a hotărât de curând să demareze o nouă afacere şi anume construirea unui hotel la Timişoara. 

Valoarea imobilului pe care vrea să-l construiască este de 50.000 de lei. Andreea Bănică este una dintre solistele ce câştigă destul de mult din muzică, dar şi din casele pe care le are în mai multe oraşe din ţară, având două apartamente de lux şi în Capitală. Solista închiriază toate aceste case, iar venitul este unul substanţial. De curând, Andreea s-a gândit că n-ar fi tocmai rău să aibă şi un hotel, aşa că a întocmit toate actele pentru a construi, lângă Timişoara, un asemenea hotel.

Vedeta îşi doreşte o locaţie de 5 stele, care să satisfacă clientela cu mulţi bani, care va trece pragul hotelului. Investiţia merită efortul, mai ales că îşi va scoate banii, ţinând cont de faptul că în hotelul său vor fi multe servicii foarte bune, mai multe restaurante de lux, iar camerele vor arăta, fiecare, în alt fel. Blonda şi-a propus să deschidă hotelul la sfârşitul lui 2009 şi să facă o inaugurare cu mare fast.

Împreună cu Lucian Mitrea, soţul său, a fost şi a văzut locul unde va fi construit hotelul, sunt mulţumiţi de ce au cumpărat, mai ales că terenul este aproape de Timişoara şi permite să construieşti pe el ce-ţi doreşti. Vedeta va comanda mobilă special din Italia şi va merge personal să o vadă înainte de a o cumpăra. Solista este alături de Romaniţa, a doua vedetă din România proprietară de hotel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii