Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Gheorghe, dat afara de la Ministerul Finantelor

ro

27 Feb, 2010 15:53 1945 Marime text

Jurnalistul Andrei Gheorghe nu mai este, începând de vineri, consilier al ministrului Sebastian Vlădescu, potrivit unui comunicat al Ministerului de Finanţe.

„Începând cu data de astăzi, 26 februarie 2010, Ministerul Finanţelor Publice a încetat relaţiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", se arată într-un comunicat al Ministerului. Contactat anterior de Realitatea.net, Gheorghe a declarat că nu a demisionat şi că nu ştie nimic despre aşa ceva. „Nu, nu am auzit de aşa ceva", a declarat Gheorghe, întrebat dacă îşi va da demisia. „Sunt în aeroport, acum mă sui în avion. Voi lipsi din ţară trei zile", a adăugat Gheorghe.

Reprezentantii institutiei nu au oferit, încă, amanunte despre motivele acestei decizii. Andrei Gheorghe a fost doar două luni consilierul pe probleme de comunicare al lui Vlădescu, fiind implicat între timp într-un scandal legat de un incident auto. Ulterior, Dan Bittman a fost numit consilier pe probleme sociale la Ministerul Finanţelor. „Dan Bitman şi Andrei Gheorghe au rolul de a arăta că Finanţele nu sunt o instituţie închisă şi că cetăţeanul poate veni cu încredere la noi. Şi că, în cazul solicitărilor raţionale, realiste, le rezolvăm", a declarat săptămâna trecută Sebastian Vlădescu. Recent, Gheorghe a schimbat culoarea paginii de internet a ministerului în violet.

Sursa: Money.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 27 Feb, 2010 14:49 Acest Gheorghe Andrei, este un ,,ţap' batran, nerusinat, care se droga(dupa afirmatiile sale) si kre(culmea) in tineretile sale a fost cadru didactic in C-ta. Dupa ce a prestat (lamentabil) la un post de radio constantean a ajuns mare ,,vedeta". In afara de figurile si talentele pe kre le face cand este oprit de Politia Rutiera si porcaria de emisiune anticulturala din Panama in kre era protagonist, nu a iesit cu nimic in evidenta... Asa ca va rugam, mai scutiti-ne de acest profesoras de limba rusa, nascut in U.R.S.S.(fapt cu kre se si lauda cu ani in urma) !...