Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii ARR, suspendaţi din funcţie

ro

08 Sep, 2010 14:59 1456 Marime text
Cei 7 angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa acuzaţi de corupţie au fost suspendaţi din funcţie - a declarat şeful instituţiei, Ibram Aidân pentru Radio Sky. El spune că cei 7 angajaţi numai au acces la nici un document al instituţiei şi nu mai au dreptul să efectueze acţiuni de control, iar unii dintre ei au intrat în concediu de odihnă.

Potrivit lui Ibram Aidân, activitatea instituţiei nu este afectată în nici un fel, deoarece au fost aduşi angajaţi din concediu, dar şi inspectori din judeţele limitrofe care au fost transferaţi la Constanţa.

Aidân precizează că în paralel cu cercetările efectuate de procurori a fost demarată şi o anchetă a reprezentanţilor Ministerului Transporturilor.
Reaminitm că, alături de cei 7 angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, alţi 2 inspectori din cadrul filialei locale a Autorităţii Rutiere Române, respectiv Ovidiu Popa şi Ferodin Husein sunt acuzaţi de fapte de corupţie. Şeful filialei locale a ARR, Gabriel Iordache, spune că în cazul în care instanţa va dovedi că aceştia se fac vinovaţi de acuzaţiile aduse li se vor desface contractele de muncă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii