Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonie Solomon urma sa isi cumpere o casa la Constanta

ro

06 Mar, 2010 14:28 1108 Marime text

Procurorii DNA au găsit printre înscrisurile ridicate în timpul percheziţiilor la locuinţele lui Antonie Solomon şi un act privind achiziţionarea unei case de vacanţă în municipiul Constanţa.

"Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la 2 martie 2010, la locuinţa inculpatului Antonie Solomon, situată în Craiova (...), a fost identificată o cutie de carton ce conţinea mai multe pachete cu sume de bani în euro, iar în urma numărării bancnotelor aflate în cutie s-a stabilit că în aceasta se afla suma de 200.000 euro.

De asemenea, au fost identificate mai multe documente privind dobândirea unor proprietăţi imobiliare, însă până la această oră nu s-a procedat la desigilarea şi inventarierea acestora. Printre înscrisurile găsite cu ocazia percheziţiei domiciliare s-a găsit şi un act autentic ce privea achiziţionarea unei case de vacanţă în municipiul Constanţa", se arată în referatul DNA.

Procurorii subliniază că bunurile trecute în declaraţia de avere a lui Solomon,cât şi cele care nu au mai fosttrecute ulterior în declaraţie, nu pot fi justificate cu veniturile realizate de acesta.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii