Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat pentru tâlhărie şi două tentative de omor calificat

ro

24 Sep, 2012 19:37 995 Marime text
Sâmbătă, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, ce a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Constanţa.

Poliţiştii au demarat cercetările faţă de Sorin D. (32 ani), din Techirghiol, desfăşurând totodată activităţi de depistare a unui alt bărbat din aceeaşi localitate.

Cele două persoane sunt suspectate că în ziua respectivă au participat la sustragerea unei perechi încălţăminte sport în valoare de 120 lei, dintr-un autoturism aflat în parcarea unui supermarket de pe bulevardul Tomis, ulterior fiind reperaţi de partea vătămată, care a încercat imobilizarea acestora la faţa locului până la sosirea organelor de poliţie.

Potrivit sesizării, în încercarea de a-şi asigura scăparea, primul dintre suspecţi a pus în mişcare autoturismul la volanul căruia se afla, lovind soţia reclamantului şi un alt bărbat, cunoştinţă a acestora.

Urmare a activităţilor de investigare desfăşurate de poliţişti, având în vedere faptul că în cauză existau indicii şi cu privire la două tentative de omor calificat, bărbatul reţinut a fost prezentat duminică procurorilor parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie şi a două infracţiuni de tentativă la omor calificat.

Având în vedere aceste aspecte, dosarul a fost declinat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Cel în cauză a fost depus în arestul IPJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii