Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astazi va ploua in toate regiunile

ro

31 Mar, 2010 13:22 1755 Marime text

umbrela1-copy.jpgFrontul atmosferic intrat prin vestul şi sud-vestul ţării ne va aduce vreme instabilă. Norii vor cuceri cerul, ploile se vor extinde din vest şi sud-vest până seara peste toate regiunile ţării, iar aversele ar putea, izolat, să aducă şi cantităţi însemnate de apă. Vântul va fi prezent, astăzi, mai ales în est şi la munte, dar se intensifică şi în restul regiunilor, iar descărcările electrice nu vor lipsi nici ele. În consecinţă, şi temperatura aerului pierde din avântul zilei de marţi, aşa că amiaza de miercuri nu va aduce valori aşa de mari, ci de numai 12 până la cel mult 19 grade.

Bucureştenii nu mai zăresc astăzi soarele. Mai mult, plouă întreaga zi, vântul care va sufla va deveni şi el supărător, iar maxima nu sare de 17 grade.

Joi, norii vor prefera nordul ţării, unde şi ploile vor da tonul zilei. În rest, cerul parcă se mai înseninează şi doar pe arii mici mai plouă. Cantităţile de apă pot fi însă izolat însemnate cantitativ, iar vântul continuă să fie puternic în sudul ţării şi la munte. Maximele vor fi joi mai mici decât cele de miercuri, aşa că valorile termice la amiază vor porni de la 10 şi nu vor trece nicăieri de 18 grade.

Ziua de vineri mută aversele de ploaie cu precădere în vestul, sudul şi centrul ţării, în timp ce în rest vorbim de câte o umbrelă deschisă ici şi colo. Maximele cresc uşor, aşa că vom avea parte de valori de la 12 la 20 de grade.

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii