Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au cumpărat mobilier cu bilet la ordine falsificat

ro

23 May, 2014 10:42 1665 Marime text
Poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor au efectuat cercetări cu privire la activitatea infracţională a lui Andrei-Alexandru C. de 23 de ani, a lui Florin R. de 36 de ani, a lui Eugen T. de 41 de ani şi a lui Doşan C. de 44 de ani. Potrivit oamenilor legii, cei patru „în perioada martie - aprilie 2014, prin atribuirea de calităţi mincinoase de reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din Bucureşti, au achiziţionat mai multe obiecte de mobilier, pe care în momentul preluării le-au achitat prin emiterea unui bilet la ordin falsificat şi, ulterior, le-au valorificat în interes personal“.
În urma a cinci percheziţii domiciliare efectuate pe raza judeţului Constanţa, la data de 22 mai a.c., de poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au recuperat bunuri, obiecte ale infracţiunilor anterior menţionate, în valoare de 14.957 lei, ce au fost predate părţilor vătămate.  
„În cauză, faţă de C. Andrei-Alexandru s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de luarea a măsurii de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile“, au declarat reprezentaţi din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii