Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu ”E clar că serviciile secrete s-au implicat în campanie”

ro

30 Oct, 2014 22:30 1369 Marime text
Preşedintele României, Traian Băsescu a declarat,  în această seară,  că este clar că serviciile secrete s-au implicat în campania electorală, informează Mediafax. De asemenea, șeful statului a adăugat că  va analiza cu toată seriozitatea problema şi că aceasta nu va rămâne doar o afirmaţie.
 
Totodată, Traian Băsescu a spus că este convins că serviciile s-au implicat în campania electorală.

”Este clar că serviciile s-au implicat, este clar că au fost lucruri în neregulă” a declarat Traian Băsescu şi a menţionat că ”încă din 10 septembrie 2014” i-a chemat pe şefii celor două servicii, SIE şi SRI, şi prim-adjuncţii, Coldea şi Predoiu şi i-a atenţionat să nu se implice în campania electorală.

Invitat în cadrul ueni emisiuni la B1 TV,  Traian Băsescu, a declarat că faptul că Meleşcanu nu i-a spus că doreşte să candideze şi apoi, cu diverse organizaţii, a strâns semnături ”este o clară implicare a Serviciului în jocuri politice”.

De asemenea, șeful statului a precizat și că apariţia fotografiilor cu Elena Udrea, la Paris, alături de şefa DIICOT,”reprezintă din nou o probă că serviciile sunt implicate”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii