Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu “Monica Ridzi are un copil cu deficiente”

ro

16 Dec, 2010 12:12 2381 Marime text
ridzi.jpgTraian Basescu a declarat la RRA, astazi, ca Monica Iacob Ridzi "a avut o naştere, a avut un copil cu deficienţe, dânsa stă internată pentru o boală extrem de gravă".

"Înţeleg abordarea sentimentală a colegilor, mai ales că, din câte afirmă ei, este extrem de nejustificată această extindere prin Parchet, atâta timp cât şeful de la IT este în anchetă, deci putea să-i dea foarte bine datele şi au suspectat un joc al procurorului. Eu vă reproduc explicaţiilor lor. Asta nu justifică însă slăbiciunea. Când este vorba de interesul naţional, politicianul nu poate fi sentimental", a susţinut preşedintele, referindu-se la votul de aseara din Camera Deputatilor, cind Ridzi a scapat de perchezitia informatica ceruta de procurori.

"Pot să înţeleg, nici eu nu sunt construit din piatră sau oţel, sunt om şi eu, pot să înţeleg opţiunea sentimentală a colegilor. Există aprobarea pentru urmărirea penală a doameni Ridzi, este un dosar în plină desfăşurare la Parchetul general. S-a cerut o extindere pe o inspecţie într-un calculator pe care l-ar fi utilizat şi dânsa. Deci nu se pune problema că dosarul Ridzi este blocat, a fost blocată extinderea pe evaluarea informatică", a spus Băsescu.
(foto de la botezul copilului, via "infovaleajiului.ro")

Sursa: Realitateamea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii