Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bataia dintre clanuri s-a lasat cu trei raniti, dintre care unul impuscat (video)

ro

19 Jul, 2010 02:11 9792 Marime text

bataus1.jpgCel puţin 15 persoane au fost implicate într-o bătaie care a avut loc în această seară, între două clanuri de interlopi în cartierul Badea Cârţan din Constanţa. Martorii spun că cei implicaţi erau înarmaţi cu bâte, pistoale, furci şi topoare. O persoană, un bărbat pe nume Marcel Chiujdea, a fost împuşcată şi alte două înjunghiate.Conform primelor informaţii, în conflict au fost implicate un clan interlop din Brăila şi unul din Constanţa. Potrivit unor surse, mai multi indivizi, inarmati cu bate si sabii, membrii ai unui clan condus de un asa zi Cocos din Braila, au venit la Constanta pentru a se confrunta cu un individ din oras, un asa zis Mirel. Conflictul a avut loc intr-un bar de pe Badea Cartan, de pe langa SPITVBL Constanta.


Reporterul Realitatea TV care a vrut să filmeze scandalul a fost agresat de unul dintre interlopi, dar nu a fost rănit.
Poliţia a început cercetări pentru a identifica toate persoanele implicate în conflict. Cu privire la acest conflic circulă două variante, una oficială potrivit căreia acesta ar fi dora un simplu scandal între clanuri, şi o variantă neoficială, care spune că indivizii din Brăila, pentru a face bani pe timpul verii, ar fi încălcat teritoriul celor din Constanţa.

Vom reveni.

Sursa Video: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Băiat din cartier 04 Apr, 2017 17:39 Când erau julica stanga,Fane maghila nuindraznea nimeni să vină prin cartier să facă iureș,,, deee...Altele timpuri...Akm Badea Cârțan a ajuns batjocură.
  • alex 05 Mar, 2011 14:17 baaaaaaaaaa e strada taaaa ??????????? e strada noastraaaaaaaa baaaaaaa
  • alegator 18 Jul, 2010 22:53 Pe Deputatul Dragomir Gheorghe cand il anchetati ? Ca a cumparat voturi cand a fost ales Deputat cu 1 milion votul. Iar banii ia primit MITA de la Jean Tucan care a furat 10 milioane de Euro din contractul cu SC Euroconstruct Consulting unde actionar era FINUL lui Tucan