Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bebelusa" Oana de la "Cronicuta", moderatoare la Prima TV

ro

11 Jan, 2009 19:03 917 Marime text

Oana Ioniţă de la „Cronicuţă" va fi moderatoarea emisiunii "Vedete-n figuri" de la postul de televiziune Prima TV, dar cu toate acestea, nu va renunţa la rolul ei de "Bebeluşă", de la echipa de "cârcotaşi". „Mă simt foarte legată de echipă şi de Delia, dansăm împreună de mulţi ani şi am trecut prin multe. Cu siguranţă voi continua colaborarea cu echipa de la «Cronică», pentru că sunt nişte oameni extraordinari, inventivi. Ei sunt familia mea", a afirmat Oana Ioniţă, citată de EVZ.ro.

„Vedete-n figuri" va fi un un show în care celebrităţile trebuie să treacă prin probe amuzante, printre care şi confruntarea cu un zid de polistiren, care le aruncă în apă în cazul în care nu se pot încadra într-o figură decupată în panou. „Senzaţia pe care o simţi, când acel perete din polistiren se apropie, este una de siguranţă că vei trece, iar cu cât vezi că peretele se apropie, începi să-ţi pierzi încrederea. Am fost curioasă să încerc pe pielea mea acea senzaţie şi credeţi-mă că nici nu-ţi dai seama când te trezeşti în apă. Şi vedetele invitate sunt de multe ori surprinse că au căzut în piscină. Atunci toată lumea devine curioasă să vadă reluările, iar acela este momentul de maxim amuzament", povesteşte Oana despre cea mai nouă propunere în materie de divertisment de la Prima TV.

„Până să încep să moderez «Vedete-n figuri», nu prea mă uitam la TV, pentru că unele show-uri mi se păreau o pierdere de timp. Acum îmi dau seama că din orice înveţi. O simpatizez pe Mihaela Rădulescu şi, chiar dacă «Cronicuţa» îl are-n colimator, îl urmăresc şi pe Mircea Badea, care este un personaj imprevizibil şi iese cu umor din situaţiile pe care le creează", mai spune noua moderatoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii