Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blaga Poliţiştii care taie frunze la câini, în birouri, vor fi concediaţi

ro

22 Sep, 2010 22:36 1524 Marime text

vasile_blaga_400x300_adriana_neagoe_84741500.jpgMinistrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, afirmă că în România sunt prea mulţi poliţişti faţă de media UE şi că problema nu este la lipsa de personal, ci la managementul unor inspectorate judeţene, potrivit Mediafax.

"Nu vreau să mai aud că avem prea puţini poliţişti. Eu nu am alte date decât cele europene. România are 54.000 de poliţişti şi mai are 30.000 de oameni în Jandarmerie. Suntem cu 26% peste media europeană", a declarat Vasile Blaga, miercuri, la Constanţa, conform Mediafax.

Ministrul de Interne a precizat că problemele din sectoarele de activitate ale poliţiştilor nu ţin de numărul personalului, ci de management. "Dacă avem probleme, avem eventual de management, în unele inspectorate. Şi o să le rezolv şi pe acelea. Vor fi disponibilizări şi în Ministerul Administraţiei şi Internelor, dar niciun om care îşi vede de treabă şi care lucrează în structuri operative nu va fi disponibilizat. Dintre cei care taie frunze la câini, în birouri, însă, unii vor pleca", a adăugat Blaga.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii