Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boc, lideri si parlamentari PDL, intr-o reuniune la sediul partidului

ro

02 Sep, 2010 16:40 1755 Marime text

Premierul Emil Boc si o serie de lideri PDL se afla, joi dimineata, la sediul partidului, unde are loc o intalnire informala. La sediul partidului se afla si o serie de parlamentari si lideri din teritoriu ai PDL, anunta Mediafax.

Intalnirea de la partid are loc cu cateva ore inaintea reuniunii Colegiului Director al PDL, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, la ora 16.00, dupa ce initial fusese convocata la sediul formatiunii.

Conducerea partidului si grupurile parlamentare ale PDL s-au reunit miercuri seara, la Parlament. Parlamentarii PDL au votat, miercuri seara, in majoritate, pentru remanierea Guvernului, inregistrandu-se doar 12 abtineri, varianta ca Executivul sa-si depuna demisia intrunind doar sase voturi "pentru". Conform cotidianului "Gandul", pentru demisia intregului Cabinet au votat Elena Udrea, Sever Voinescu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Zamfir Iorgus si Vasile Gherasim.

Miercuri, parlamentarii PDL au completat chestionare in care au dat calificative membrilor Guvernului. Acestea ar putea fi analizate la intrunirea de joi dimineata a liderilor partidului de la sediul PDL.

Sursa: Hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • David 08 Sep, 2010 20:45 O femeie cu atata pofta de munca si spirit intreprinzator mai rar. Bravo doamna Udrea pentru curajul de care dati dovada.
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 02 Sep, 2010 18:16 Partidul PDL este virusat de SECTA RELIGIOASA MASONA albastra politica si militara kaki.SILVIU PRIGOANA este unul dintre MASONII militari kaki...