Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C.V.Tudor, executorului judecătoresc venit să evacueze sediul PRM Căţea turbată! Proasto! Pitico!

ro

04 Jan, 2011 15:02 1122 Marime text

C.V.Tudor a adresat marţi injurii şi a stropit cu apă executorul judecătoresc venit să evacueze sediul PRM, printre expresiile pe care liderul PRM le-a adresat femeii fiind "căţea turbată", "pitică nenorocită" sau "vită încălţată", el acuzând din nou că în spatele evacuării se află Traian Băsescu.

Puţin după ora 8.00, executorul judecătoresc a ajuns în sediul PRM pentru a dispune evacuarea clădirii ce a fost câştigată în instanţă de urmaşul fostului proprietar. Peremiştii pregătiseră însă un asalt mediatic, anunţând presa de luni seară că se va încerca o nouă executare silită, astfel că mai mulţi jurnalişti se strânseseră la biroul lui Tudor din strada Emile Zola. 

Scena cea mai dură din confruntarea celor de la PRM cu cei veniţi să aplice legea a avut loc în sala de conferinţe a partidului, unde europarlamentarul s-a lansat în atacuri dure la adresa executorului, o femeie. "Du-te dracu de aici, imbecilo!", a ţipat Tudor către femeie, după care a luat un pahar cu apă pe care a aruncat-o înspre aceasta. "Hoţilor, hoţilor!! Folosiţi poliţia la furat. Poliţia, arestaţi hoaţa asta! Ea a promis lui Videanu şi Videanu lui Băsescu că ne scoate de aici. Nu ne daţi voi afară pe noi. Ce căutaţi voi aici, ce sunteţi voi domnule? Iesiţi afara!", a continuat Corneliu Vadim Tudor.

Executorul a început să citească de pe nişte hârtii şi i-a rugat apoi pe cei de la PRM să părăsească sala şi sediul. "Nu dai tu presa afară, analfabeto! Aici e sala unde se ţin conferinţele de presă.Uite ce fac cu hârtiile tale, infractoareo, marş afară de aici!", i s-a adresat iar Corneliu Vadim Tudor. Liderul PRM a continuat să o jigneascp pe femeie. "Cine eşti tu fă, proasto, eu am făcut legi în ţara asta! Pitica dracului, pitică nenorocită, uită-te în oglindă. (...) Taci dracu din gură, căţea turbată, vită încălţată! Faci tu ordine în partidul meu?", şi-a continuat atacul furibund şeful PRM.

Vorbe grele i-a adresat C.V.Tudor şi unui bărbat venit alături de executori şi poliţişti. "Cine eşti tu domnule?", l-a întrebat eurodeputatul, primind răspunsul: "Dar dumneata cine eşti?". "Cum cine sunt eu mă, porcule, mă, că-ţi dau două palme de-ţi mut dinţii la ceafă! Hai sictir, de derbedeu! Îl întrebi pe Vadim Tudor cine e... Du-te-n mă-ta de golan. Vii în biroul meu şi mă întrebi cine sunt, mă porcule? Ieşi afară fir-ai al dracu’ de derbedeu", a replicat înfuriat Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a dat din nou vina pe Traian Băsescu că este la originea evacuării sediului PRM. "Ţara e condusa de mafioţi, Băsescu şi amantele lui. (...) Nu plec de aici nici mort, apăr ideea de dreptate, mă bat pentru românii mei, Vadim Tudor nu cedează, e ca o stâncă în faţa mafiei", a mai spus eurodeputatul.

La ora transmiterii acestei ştiri, presa nu mai are acces la confruntarea dintre părţile aflate în conflict, însă potrivit unor informaţii schimbul de replici dure continuă.

 

www.newsin.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii