Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cabinetul Boc se reuneste pentru a discuta bugetul

ro

09 Jan, 2009 15:16 1043 Marime text

Cabinetul Boc se reuneşte astăzi, începând cu ora 12.00, într-o şedinţă la Palatul Victoria, pentru a discuta despre bugetul statului, informează Realitatea.net.

Miniştrii au afirmat anterior că, lucrează la un proiect de buget şi în fiecare zi caută noi soluţii pentru a face economii la acesta. Una dintre soluţii şi amume, interzicerea cumulării pensiei cu salariul de la stat a creat nemulţumiri populaţiei, care au protestat,  Ioan Muraru depunând şi o contestaţie la Avocatul Poporului. În urmă cu câteva zile, premierul a anunţat că, pensionarii ar putea lucra în continuare la stat, pe bază de convenţii civile, dar acest lucru a încins şi mai rău spiritele în lumea politică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • robocop 09 Jan, 2009 11:59 sa faca economii la nivelul guvernului si a ministerelor reducand numarul de bagatori de seama ce insoteste fiecare ministru si a comisiilor de tot felul care au fost creeate pentru a asigura posturi caldute clientelei politice,sa mai lase achizitionarea de noi echipamente si logistica,sa nu mai innoiasca parcul auto,sa se mai plimbe si cu loganul ca nu le sta in gat,sa mai taie din diurna grasa de care beneficiaza si din celelalte sporuri si atunci o sa vada cum se mai strang bani la buget.Dar sa nu ne imbatam cu apa rece ca asa ceva nu o sa vedem si economii la buget o sa se faca tot pe spinarea fraierilor din poporul care i-a votat mintit ca de obicei de sloganuri electorale.Oare pana cand si cat mai trebuie sa indure poporul minciunile acestor farisei ce se cred cu sange albastru.