Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnagiu pe pista la Caransebes

ro

08 Aug, 2010 20:43 1351 Marime text

Un tânăr a intrat cu maşina pe pista Aeroportului din Caransebeş, în timpul primei etape de Campionat Naţional Individual de viteză pe aeroport.

Motociclistul Ionel Pascotă, campion naţional la motociclism viteză, şi tatăl său se află în spital după ce au fost accidentaţi de individul care a intrat cu maşina pe pista Aeroportului din Caransebeş.

"A intrat un nebun cu un Alfa Romeo pe pistă. Sunt la urgenţe cu tatăl meu, răniţi amândoi. Nu vă puteţi imagina ce este aici. Un carnagiu!", a declarat Ionel Paşcotă. Medicii de la Spitalul Municipal din Caransebeş au afirmat că "Deocamdată suntem în intervenţii, nu putem comenta ceea ce s-a întâmplat". Aeroportul nu face parte din circuitul rutier, motiv pentru care se investighează cauzele pentru care a ajuns bărbatul pe pista aeroportului.

"Două persoane aflate în stare de ebrietate au încercat să facă scandal, apoi s-au urcat în maşină şi au intrat pe pista de concurs, au lovit trei organizatori, nu au avut intenţia de a frâna, noi am pornit cu motoarele după ei, s-au întors au dat şi peste noi, până la urmă au fugit şi s-au predat singuri la poliţie. Acum li se recoltează probe biologice pentru a se stabili dacă au fost sub influenţa alcoolului ", a declarat un martor pentru realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii