Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnagiu pe soselele constantene (galerie foto)

ro

05 Nov, 2009 17:19 2865 Marime text

1.jpg5 morţi şi mai mulţi răniţi în cel mai cumplit accident din urma vreme

Cinci vieţi spulberate într-o clipă şi medici care se luptă contratimp cu moartea pentru a salva celelalte 4 victime grav rănite. Este bilanţul negru al unuia dintre cele mai grave accidente de circulaţie, după cum apreciază Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa.

Carnagiul s-a produs în urmă cu câteva zeci de minute, în satul constănţean Piatra, lângă Lacul Taşaul. Un microbuz de transport persoane şi un mastodont s-au transformat în mormane de fiare în urma coliziunii nimicitoare. La faţa locului se află în acest moment şase echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, echipaje ale pompierilor de la Descarcerare, şi poliţiştii de la Rutieră care au securizat perimetrul tragediei. Pompierii se luptă să recupereze în primul rând supravieţuitorii carnagiului, apoi trupurile neînsufleţite ale celor care au murit pe loc. Între timp, în Reanimarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, medicii se luptă să menţină pe linia de plutire victimele aduse în stare critică. Poliţiştii de la Rutieră spun că după cercetările preliminare se pare că impactul s-a produs din cauza neatenţiei şi a vitezei neadaptate la condiţiile de drum.

Vom reveni cu detalii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Matei Ionel 05 Nov, 2009 15:15 Unde este BIBI marele politist de la circulatie...freaca menta prinb cernavoda...Mai vrea niste SPAGII...