Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun stelele Catană reuşeşte cu uşurinţă să intre în orice cerc sau anturaj

ro

01 Jan, 2011 16:13 2062 Marime text

catana_-_dumitru_catana_001.jpgDumitru Catană - 8 iunie 1956

Soare în conjuncţie cu Luna în Gemeni , Mercur în Gemeni - personalitate „mercuriană" , cu talente de negociator, foarte convingătoare. Foarte adaptabil, flexibil şi sociabil, nativul reuşeşte cu uşurinţă să intre în orice cerc sau anturaj. Cel mai probabil, pune mare preţ pe relaţiile cu cei din jur, îi place diversitatea şi se plictiseşte destul de uşor. Deşi are o capacitate extraordinară de a asimila informaţii şi de a face conexiuni între ele, există riscul ca să nu aprofundeze un anume subiect, preferând o cunoaştere la un nivel mai superficial. Nativul are talent oratoric şi, destul de probabil este o persoană căreia îi place acţiunea, diversitatea, provocările de tot felul.

Una dintre principalele provocări pentru nativ este absenţa elementului Pământ din astrograma natală. Aceasta poate însemna că nativului îi este greu să fie organizat şi nu are un simţ practic dezvoltat. De obicei, o astfel de personalitate este idealist, trăieşte mai mult într-o lume a ideilor şi, foarte probabil, excelează în domenii teoretice. Banii şi posesiunile nu reprezintă o prioritate. În unele cazuri, o persoană căreia îi lipseşte elementul Pământ va încerca să compenseze printr-o preocupare aproape obsesivă pentru detalii şi organizare.

De asemenea, cele mai multe dintre planete sunt dispuse într-o serie de aspecte extreme de tensionate, formate în principal pe semne fixe. Deşi pot reprezenta o provocare foarte mare, acest gen de aspect este des întâlnit în astrogramele natale ale persoanelor care au poziţii influente în societate care au succes.

Unul dintre atuurile nativului este marele trigon, care implică Marte, Venus şi Neptun. Această configuraţie conferă farmec, carismă, empatie, talent artistic. Având în vedere că acest aspect este format pe două semne de apă şi Balanţă, cel mai probabil nativului îi vine uşor să cucerească simpatia celor din jur, mai ales a persoanelor de sex opus.

Pluto în conjuncţie cu Jupiter în Leu - un aspect destul de des întâlnit în cazul liderilor. Capacitate mare de a influenţa opiniile celor din jur, intensitate, o atitudine "regală", încredere foarte mare în forţele proprii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii