Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun stelele Mazăre este predispus la comportamente extreme, la excese, la şantaj sentimental

ro

28 Dec, 2010 18:42 2605 Marime text

mazare_5.jpgÎn fiecare zi, ZIUA de Constanţa vă arată ce spun astrele despre mai-marii judeţului. Astrologul Monica Vasiliev a descifrat astrograma primarului Radu Mazăre, a preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, dar şi a altor personalităţi ale Constanţei.

Radu Ştefan Mazăre - 5 iulie 1968

Soarele în Rac, în trigon cu Luna în Scorpion - o combinaţie care produce o personalitate temperamentală şi dominantă, deşi acest lucru nu ar putea fi evident la prima vedere. Având în vedere faptul că Soarele este în conjuncţie cu Marte şi Venus, influenţele elementului Apă sunt foarte puternice. Adică, este vorba despre o personalitate cu o intuiţie foarte bună, care se ghidează mai mult după instinct, foarte carismatică şi empatică. O astfel de persoană ştie instinctiv dacă poate să se încreadă sau nu în cineva şi este extrem de protectoare faţă de membrii familiei sau prietenii apropiaţi. Dă dovadă de o mare putere de concentrare şi este capabil de eforturi susţinute pentru a-şi atinge scopurile.

Pe de altă parte, nativului îi vine greu să fie imparţial şi obiectiv, tocmai datorită elementului Apă, predominant. Poate fi predispus la comportamente extreme, la excese, la şantaj sentimental sau îşi poate folosi farmecul şi puterea de convingere (sporită de Mercur în Gemeni) pentru a-i manipula pe cei din jur. În momentul în care se simt ameninţat, poate riposta în forţă şi nu se sfieşte să recurgă la manevre mai puţin ortodoxe. De altfel, Luna în Scorpion îi conferă nativului, pe lângă magnetismul puternic, o aură puţin ameninţătoare.

Mercur în Gemeni în cvadratură cu Uranus în Fecioară - un aspect tensionat care conferă, pe de o parte, gândire rapidă, capacitatea de a analiza rapid o situaţie şi abilitatea de a se folosi de cuvinte pentru a ieşi din situaţii cu potenţial distructiv. De asemenea, această cvadratură adaugă o notă de excentricitate personalităţii, uneori manifestări de „rebel fără cauză" sau impresia de superioritate intelectuală.

Mercur în Gemeni în sextil cu Saturn în Berbec - o combinaţie care aduce, de obicei, putere de concentrare, realism, atenţie la detalii şi capacitatea de a face planuri coerente pentru viitor. Însă, având în vedere că Saturn este în Cădere în semnul Berbecului, acest lucru poate crea probleme. Putem vorbi despre încăpăţânare nejustificată, o inhibare a personalităţii care poate genera agresivitate, duritate. Lecţia pe care nativul trebuie să şi-o însuşească în aceste condiţii este să îşi controleze această agresivitate în procesul de definire a identităţii proprii. Aceste probleme vor fi cu atât mai evidente cu cât, în perioada următoare, Saturn în Balanţă (în Exaltare) se află în opoziţie şi nativul poate simţi că este imperios necesar să îşi integreze aceste lecţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii