Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun stelele Mircea Banias trebuie să facă faţă unui conflict interior puternic

ro

31 Dec, 2010 13:54 2312 Marime text

banias.jpgMircea Banias - 6 martie 1966

Soare în conjuncţie cu Saturn în Peşti - această combinaţie conferă mai multă structură nativului, decât unui Peşte tipic. Saturn, planeta restricţiilor, limitărilor, adaugă trăsături de Capricorn personalităţi nativului. Acesta este disciplinat, serios, mai puţin înclinat să se piardă în visare, ambiţios. De obicei, acest aspect indică obstacole în copilărie/tinereţe pe care nativul a trebuit să le treacă pentru a-şi dovedi valoarea, capacităţile. Conjuncţia Soare-Saturn poate indica o dorinţă puternică de afirmare, de prestigiu.

Conjuncţia Soare-Saturn în opoziţie cu Luna în Fecioară - persoanele cu o astfel de configuraţie trebuie să facă faţă unui conflict interior puternic, între ceea ce îşi doresc şi lucrurile de care au nevoie. Una dintre principalele calităţi ale nativului este obiectivitatea, capacitatea de a vedea atât argumentele pro, cât şi cele contra unei idei. Luna în Fecioară aduce atenţie la detalii, spirit critic foarte dezvoltat, dar şi o oarecare iritabilitate, nemulţumire, perfecţionism.

Soarele în opoziţie cu Uranus şi Pluto - personalitate foarte dinamică, pentru care libertatea personală este foarte importantă. Uneori poate indica impulsivitate, un ego puternic, mândrie. Aceste trăsături sunt exacerbate de tranzitul lui Uranus şi Jupiter, care ar putea aduce schimbări bruşte în viaţa nativului, precum şi o notă de agresivitate, asertivitate în relaţiile cu cei din jur. În funcţie de felul în care nativul îşi foloseşte aceste tendinţe, poate fi rezulta o personalitate de succes, cu idei inovatoare, care îi poate inspira pe cei din jur. Pe de altă parte, poate rezulta o personalitate agitată, care doreşte să se impună cu orice preţ, şi care nu are scrupule în a-şi atinge scopurile.

De altfel, personalitatea nativului este marcată de 5 careuri în T, aspecte care reprezintă o provocare foarte mare. Nativul trebuie să încerce să împace tendinţele contradictorii din interiorul său. Având în vedere însă că aceste aspecte sunt toate formate pe semne mutabile (Peşti, Fecioară, Gemeni), cel mai mult testate vor fi capacităţile de comunicare, adaptabilitatea şi flexibilitatea. Una dintre soluţii ar fi ca nativul să îşi însuşească trăsăturile Săgetătorului (relaxare, deschidere faţă de ceilalţi, simţul umorului, spirit de aventură) pentru a-şi echilibra personalitatea.

Sursa foto: www.facebook.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 31 Dec, 2010 19:47 un RÂS? E un maimutoi, prost si lacom.
  • 666 31 Dec, 2010 17:35 banias= o personalitate agitată, care doreşte să se impună cu orice preţ, şi care nu are scrupule în a-şi atinge scopurile.
  • ilie vasile 31 Dec, 2010 13:51 ia uitati si un comandant care si-a luat brevetul la uscat. Interesant cum....Unii ne-ar putea spune. Rusine ca faci de ris uniforma de comandant, pe cei care au muncit ca sa ajunga comandanti nu ca tine, care ai dat spagi sa obtii brevetul stind cu fundul pe scaun. Rusine, esti un RÂS!
  • licar 31 Dec, 2010 12:36 adica, sa intelegem ca BANIAS este DEZECHILIBRAT?