Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun stelele Vicele Gabi Stan poate fi o persoană foarte loială

ro

04 Jan, 2011 15:34 1844 Marime text

cap_6.jpgGabi Stan 10 decembrie 1971

Soare în conjuncţie cu Jupiter în Săgetător - o personalitate exuberantă, expansivă, foarte activă şi energică, generoasă faţă de cei din jur, optimistă, foarte încrezătoare în forţele proprii. Cu Jupiter aflat în domiciliu, putem vorbi despre o persoană norocoasă, căreia îi este foarte uşor să obţină ceea ce doreşte. Totodată, de obicei, un astfel de nativ este tolerant faţă de ceilalţi, deschis la experienţe noi şi are o atitudine filosofică faţă de viaţă. Însă, pe de altă parte, nativul are tendinţa de a exagera, este puţin mai temperamental, şi îi vine greu să se adapteze într-un mediu cu reguli prea rigide.

Conjuncţia Soare - Jupiter este implicată într-un careu în T cu Marte în Peşti şi Luna în Fecioară - această combinaţie va limita tendinţele expansive, de Săgetător. Aceasta deoarece Luna în Fecioară are tendinţa de a fi foarte critică, pragmatică şi orientată spre detalii, fapt ce vine în contradicţie cu exuberanţa şi nerăbdarea semnului solar. Nativul poate împinge la extrem dorinţa de perfecţionism, şi poate avea unele reţineri în a-şi exprima direct sentimentele. Opoziţia cu Marte în Peşti îi dă nativului un aer neliniştit, care se plictiseşte destul de repede. Cel mai probabil, pentru că există un conflict între dorinţa de exactitate şi ordine, pe de o parte, şi tendinţele visătoare ale lui Marte în Peşti.

Luna în conjuncţie cu Pluto - nativul este o persoană foarte pasională, cu sentimente intense, de care nativul se teme uneori. Poate fi o persoană foarte loială, care să ofere necondiţionat sprijinul persoanelor apropiate, dar, atunci când încrederea îi este înşelată, îi este foarte greu să ierte. Este un psiholog înnăscut, care poate să înţeleagă foarte uşor natura celuilalt însă poate exista tentaţia de a folosi acest atu pentru scopuri personale.

Saturn în Gemeni - o poziţie destul de dificilă pentru această planetă, mai ales că se află în mişcare retrogradă. Nativul poate găsi foarte frustrante limitele impuse de ceilalţi, mai ales în ceea ce priveşte comunicarea. Uneori, aceasta se traduce printr-un discurs dur, autoritar, sau, dimpotrivă, prin acceptarea necondiţionată a unor persoane care vin cu idei pe care le exprimă într-un mod autoritar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii