Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ce spune Nicuşor Constantinescu despre Spitalul din Eforie Sud

ro

31 Jan, 2013 13:27 1673 Marime text

În urmă cu puţin timp, preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu a precizat că ce se va întâmpla cu Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud. „CJC nu doreşte să facă nimic cu terenurile de la SOTRM, nici să facă vile", a declarat Nicuşor Constantinescu.

UPDATE: Consilierii PDL au cerut şefului CJC să amâne cu o săptămână proiectul privind desfiinţarea Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud, motivând că ei au depus un amendament la proiectul bugetului naţional prin care au solicitat alocarea sumei de 16 milioane de lei pentru Sănătatea constănţeană. „Cu aceşti bani ar putea fi reabilitată unitatea sanitară”, a declarat George Măndilă. În replică, Nicuşor Constantinescu a precizat că „Reabilitarea nu poate fi amânată nici măcar cu o zi”. 

UPDATE:  Până la urmă proiectul privind SOTRM a fost votat cu 30 de voturi pentru şi 5 abţineri.

UPDATE:  Mai multe cadre medicale de la Spitalul din Eforie Sud au venit la Biblioteca Judeţeană, unde are loc şedinţa CJC, pentru a afla ce se va întâmpla cu SOTRM şi cu locurile lor de muncă. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii